CVR: 27644171

Reklamebeskyttet i CVR registeret

Kontakt din tømrer

RING 23 60 80 01

Find os på Facebook

Montering af døre og vinduer udføres

​Hos BISGAARDBYG tilbyder vi professionel montering af døre og vinduer i blandt andet Silkeborg og Århus. Har du længe overvejet at gøre noget ved de gamle døre og vinduer fra 70’erne eller senere, kan du med fordel få dem udskiftet, da det er med til at øge husets værdi.

Det har stor betydning for boligens udseende, da slidte vinduer ser kedeligt ud – særligt hvis du ønsker at sælge. I dag fås de i mere slidstærke materialer, som er robuste og holder længere. De er stort set vedligeholdelsesfri, da de kun kræver en rengøring i ny og næ.

Vil du tilføre din bolig større værdi, kan vi hjælpe dig med montering af døre og vinduer, så du får et flot resultat. Vi anvender kun de mest anerkendte mærker, som sikrer dig kvalitet og tæthed, så varmen ikke trænger ud.

Besparelse på din varmeregning

Oplever du, at varmeregningen løber løbsk særligt om vinteren, kan det tyde på, at noget er galt med dine døre og vinduer. Bor du i et ældre hus, der er omkring 40-50 år gammelt, kan det sagtens skyldes utætheder omkring vinduerne.

Du kan spare masser af penge på den lange bane ved at bestille montering af døre og vinduer hos os, da det vil tjene sig ind i løbet af nogle år.

Jo før, jo bedre. Varmen søger huller, revner og utætheder, hvorfor du spilder penge hver eneste dag, du har slidte, forældede vinduer i boligen. 

Har du brug for en vurdering, kommer vi gerne ud og ser på det. Sammen finder vi en rigtig god løsning til dig.

Få et tilbud på montering af døre og vinduer

Hos BISGAARDBYG samarbejder vi med Danmarks førende fabrikanter og sikrer dig den bedst mulige kvalitet, service og garanti. Uanset om du ønsker montering af døre og vinduer i træ eller træ/alu, så finder vi det, der passer til dine behov. Vi skifter også termoruder, hvis de gamle er gået i stykker eller punkteret, og vi reparerer vinduesrammer og dørkarme.

Har du brug for en faglig vurdering af dit projekt, kommer vi gerne og giver en pris på det, samt hjælper dig med rådgivning omkring, hvilke materialer der vil være bedst for dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud - ring på telefon 23 60 80 01 eller skriv til kontakt@bisgaardbyg.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på facebook​

​Vi sikrer dig et godt håndværk

Her hos Bisgaardbyg, er du garanteret et godt resultat.

Følg os på Facebook​

HVEM ER VI?

Bisgaardbyg

CVR: 27644171

Reklamebeskyttet i CVR registeret

KONTAKT OS

ADRESSE

Risumvej 54
8600 Silkeborg