CVR: 27644171

Reklamebeskyttet i CVR registeret

Kontakt din tømrer

RING 23 60 80 01

Find os på Facebook

​Tilbygning og ombygning af høj kvalitet

Overvejer at du tilføje flere kvadratmeter til boligen med en tilbygning eller ombygning, får du mere end 20 års erfaring og godt håndværk hos BISGAARDBYG. Vi arbejder primært i Silkeborg og Århus, hvor vi tilbyder vores kunder tilbygninger og ombygninger af høj standard. Skal der ske noget nyt med hjemmet, er der blevet for lidt plads på grund af familieforøgelse? 

En tilbygning kan bestemt give mere plads samt tilføje en helt ny dimension til huset. Det giver et anderledes udseende, og der virkelig optimeres på det visuelle, da en tilbygning eller ombygning er et mere eller mindre radikalt tiltag, som ændrer ved hele opfattelsen af det gamle hus.

En god investering til din bolig

Er du ganske godt tilfreds med hus og grund, men mangler der lige det ekstra værelse eller kontor, så der er plads til alle? I stedet for at bygge helt nyt hus, kan du meget passende foretage en opbygning eller en tilbygning. Det er en rigtig god og meget billigere investering, som er givtig for dig, der i forvejen er tilfreds med dit hus.​

Hos BISGAARDBYG er vi eksperter i både ombygning og tilbygning, da vi har hjulpet rigtig mange kunder med gode løsninger, som har indfriet deres krav og behov for mere plads. 

Vi er klar til at hjælpe dig med de bedste kvalitetsmaterialer i branchen, således at du får et hus med en flot tilbygning, der holder.

Få et tilbud på ombygning eller tilbygning

Skal du have lavet en tilbygning til det eksisterende byggeri, kan vi varetage hele entreprisen fra start til slut og fra kælder til tag. I samråd med dig udarbejder vi en tilbygning, som lever op til dine krav, og som er inden for det godkendte byggeri. 

Vi tilbyder effektiv hjælp til individuelle løsninger samt en god kvalitet og et højt serviceniveau. Inden for tilbygning og ombygning laver vi også:​

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din løsning. 

Ring på telefon 23 60 80 01 eller send en mail til kontakt@bisgaardbyg.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på facebook​

​Vi sikrer dig et godt håndværk

Her hos Bisgaardbyg, er du garanteret et godt resultat.

Følg os på Facebook​

HVEM ER VI?

Bisgaardbyg

CVR: 27644171

Reklamebeskyttet i CVR registeret

KONTAKT OS

ADRESSE

Risumvej 54
8600 Silkeborg