CVR: 27644171

Reklamebeskyttet i CVR registeret

Kontakt din tømrer

RING 23 60 80 01

Find os på Facebook

PAPIRULDSISOLERING

Velkommen til Bisgaards Isolering

Bisgaards Isolering er autoriseret Isolatør af CBI Danmark og medlem af deres netværk af seriøse, kvalitetsbevidste og veluddannede isolatører, der dækker hele Danmark.

Vi kører i Øst og Midtjylland og hjælper jer med at give jer den rigtige rådgivning om hvor i skal sætte ind med at få isoleret optimalt, så i kan spare mange penge på varme regningen.

Papiruld er et isoleringsmateriale, som produceres af cellulosefibre fra Svenske overskuds- og genbrugsaviser.

Cellulosefibre er yderst velegnede til isoleringsmateriale, fordi de hule fibre indeholder luft, som har en isolerende effekt i modsætning til massive fibre. Aviserne bliver kværnet og findelt og derefter tilsat salte (>5% borax/borsyre og 10% aluminiumhydroxid) som imprægnerer mod brand. Endvidere medvirker borsaltene til beskyttelse mod råd og skimmel.

​Papiruld blæses ind med en slange og kan anvendes som isolering følgende steder:

  • ​Lofter
  • Hulmure
  • Etageadskillelser
  • Skunke​
  • Krybekældre
  • Flade tage
  • Særlige tykke hulmure som findes i lavenergibyggeri

Papiruld er et såkaldt isoleringsgranulat. Det betyder, at materialet former sig efter omgivelserne. Det kan fx være svært at tilskære isoleringsmåtter med et ordentligt resultat, særligt omkring rørføringer og spær. Det giver stor risiko for kuldebroer, hvor varmen let kan slippe ud. Resultatet er en forhøjet varmeregning og et dårligere indeklima.

Papiruld fordeler sig jævnt i alle revner og sprækker. Det lægger sig om en varm dyne uden nogen form for samlinger eller dårlige tilskæringer, som det ofte er tilfældet med isoleringsmåtter.

​Vores Isolerings område:

Silkeborg, Hårup, Låsby, Galten, Aarhus, Virklund, Sejs, Svejbæk, Balle, Langå, Ry, Hammel, Ikast, Them, Resenbro, Kellerup, Hinnerup, viborg​

Følg os på facebook​

​Vi sikrer dig et godt håndværk

Her hos Bisgaardbyg, er du garanteret et godt resultat.

Følg os på Facebook​

HVEM ER VI?

Bisgaardbyg

CVR: 27644171

Reklamebeskyttet i CVR registeret

KONTAKT OS

ADRESSE

Risumvej 54
8600 Silkeborg